Links

Hieronder zijn een paar van mijn favoriete links, ingedeeld per categorie.

Favoriete schrijvers: voor J.D. Salinger ga je naar www.salinger.org/ , voor Jeroen Brouwers, mijn favoriete Nederlandse auteur ga je naar www.jeroenbrouwers.be , voor Shakespeare kun je naar http://web.uvic.ca/shakespeare/index.html  en voor Tolkien zou je een hele waslijst kunnen opgevewn, maar ik beperk me tot een interessante die je verder helpt en waar je meteen wat geld kunt achterlaten als je dat wilt, namelijk www.xs4all.nl/~rossnbrg/ . 

Wat betreft mijn favoriete genre, thrillers, een ideale site is www.ieper.be/nl/bibliotheek/spannend_boek.htm , als het hier niet staat, is het er niet. Andere interessante sites zijn www.blackbird-mysteries.com en www.themysteryreader.com .

Wat betreft de Tweede Wereldoorlog, twee goede Luftwaffe sites zijn www.luftarchiv.de en www.unsere-luftwaffe.de/ . Het tijdschrift Toen en Nu (After the Battle) heeft ook een eigen site, namelijk www.afterthebattle.mcmail.com.

Voor wat betreft mijn jeugdboeken, die kun je natuurlijk bestellen via www.boeknet.nl , maar ook de uitgever (Leopold) heeft interessante sites, namelijk www.gevaar.net en www.minimonsters.nl